U bent hier: Home > Over ons

Over ons

Garden Home is een jonge onderneming die garant staat voor eenvoudige oplossingen bij de aankoop van een nieuw tuinhuis of garage. Onze medewerkers staan altijd ter uwer beschikking en komen graag bij u langs om zo samen tot een concrete oplossing te komen en al uw vragen te beantwoorden.

Wij bieden u de mogelijkheid in het weekend te leveren en/of plaatsen zodat u hiervoor geen dagje verlof hoeft te nemen. Indien u dit wenst, kunnen we ook uw tuinhuis of garage plaatsen zonder uw aanwezigheid. Gelieve dan een buitenstopcontact te voorzien.

Op onze website staan zowel panelen tuinhuisjes als blokhutten. Panelen tuinhuisjes hebben 12-15mm dikke wanden en zijn voorgemonteerd in de fabriek. Ook het dak bestaat uit volledige platen en wordt afgewerkt met een laag roofing. De wanden moeten enkel nog aan elkaar geschroefd worden.

Blokhutten zijn beschikbaar in 3 diktes 28-34-44mm. Deze tuinhuizen worden plank per plank opgebouwd en ook het dak bestaat volledig uit planchetten. De dakbedekking varieert van roofing tot shingels(individuele overlappende elementen) tot folie en zelfs metalen daken bij sommige modellen.

Voor meer info bel naar 0494/75.55.59 of mail naar info@gardenhome.be.

Wij hopen dat u uw keuze bij ons weet te maken en danken u voor uw vertrouwen in Garden Home.